„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

19.05.2024 5:00 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají. A naši vládní představitelé? I přes současné účastné řeči mají velkou hroudu másla na hlavě,“ komentuje herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil tragédii, která se ve středu odehrála na Slovensku. Nešetří premiéra Fialu ani ministryni Černochovou a připomíná tabulku s nápisem „Slovákům a dezolé vstup zakázán“! Dostal se i ke svým kolegům. Zmínil herce Matáska a dotaz položil Magdě Vášáryové. Na konci je vzkaz pro Roberta Fica.

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica
Foto: Hana Brožková
Popisek: Ivan Vyskočil

„Pravda a láska, tedy ta jejich pravda a láska, vítězí společně se lží a nenávistí,“ podotýká na úvod Nedělního rána herec Ivan Vyskočil a dodává. „Nemáme velikonoční čas, přesto 15. byla opravdová „škaredá středa“. Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Šokující zpráva! A smutnou středu dokreslilo úmrtí mého kamaráda Vlastíka Harapese,“ pokyvuje smutně a soustředí se na to, co se ve středu odehrálo na Slovensku.

Přes současné účastní řeči velká hrouda másla na hlavě

„Pokus o vraždu premiéra Fica. To je v našich končinách něco neslýchaného a nanejvíce odsouzení hodného. Jen jsem pomyslel, copak asi na to řeknou naše sdělovací prostředky a naši vrcholní činitelé. Nemusel jsem dlouho čekat. Hned ve večerních zprávách dala televize Prima prostor jakémusi slovenskému novináři, který se nás snažil přesvědčit, že atmosféru zrající k takovému činu tam připravila hlavně vládní Ficova strana,“ kroutí hlavou užasle Ivan Vyskočil a dodává. „V tomto duchu nadále pokračují všechna hlavní media a se slovy odsouzení a účasti nám zároveň, tu méně, tu více okatě podsouvají tuto myšlenku. Tak jsem zapátral v paměti a nemohu si pomoci, ale naši vládní představitelé, přes současné účastné řeči, mají velkou hroudu másla na hlavě,“ krčí rameny herec a vysvětluje.

Tabulka s nápisem: „Slovákům a dezolé vstup zakázan“

„Copak to nebyl právě náš pan premiér, který zrušil konference s naším nejbližším a bratrským národem jen proto, že Slováci neposlechli a proti našim, tedy jejich vrchnostenským, radám si zvolili drze právě toho Roberta Fica? Copak naše slavná bojovnice, paní Černochová, se nenechává fotit a zveřejňuje obrázek s nějakým slovenskobruselským patolízalem, kterého přijala za svého poradce? A hrdě před sebou mají tabulku s nápisem: „Slovákům a dezolé vstup zakázán“!“ chytá se za hlavu a pokračuje. „Copak tato válečnická čarodějnice neposvětila jiný atentát, když namísto nějakého ruského novináře vybuchla v autě jeho dcera? Tehdy neuronila ani kapku soucitu,“ vypočítává herec a pokračuje. „To samé „Zděšená Mirka“. Teroristický útok a mrtví v koncertním sála v Moskvě? To s touhle podivnou existencí nemůže pohnout. Vždyť oběti byli Rusové. Tam už chybělo jen říci, dobře jim tak. Tímto postojem vlastně dávají všem teroristům a atentátníkům zelenou! Tihle naši vrcholní činitelé mají opravdu zvrácenou morálku.  A tak se na mne nezlobte, ale nějak jim ta slova účasti nemohu věřit,“ vysvětluje.

Nálepky jako mafián, hrobař slovenské demokracie

Anketa

Jsou za pokus o atentát na Roberta Fica zodpovědní činitelé liberální opozice, médií a neziskových organizací?

96%
2%
hlasovalo: 26952 lidí
„V téhle atmosféře se nedivte, že se k nim mnoho hlupáků přidá. I mne překvapilo, a je mi z toho i smutno, že se do této zloparty přidal i herec David Matásek a někteří další,“ krčí rameny herec a dodává.

„Bohužel slovenská media, plně na straně opozice a placená bůhvíodkud, před atentátem nešetřila hrubými slovy a výpady na adresu Roberta Fica.  Nálepky jako mafián, hrobař slovenské demokracie, to všechno rozdmychávalo tu atmosféru nenávisti. Paní Magdo Vášáryová – také na tom máte svůj díl práce. Takhle se vám to líbí? Toto jste chtěla? Každá nenávist je zhoubná! Ať je to proti Rusům, Židům, Slovákům, nebo jenom těm, kteří mají jiný názor. Kam to až chcete „pánové nahoře“ s touhle nenávistí dovést? Až k atentátům? Bude to stačit?? Nebo až k hromadám dětských botiček a hraček?“ ptá se zhrozeně a upozorňuje.

„Ale v tomhle s vámi slušní lidé nejedou a nejedu v tom s vámi ani já!!  (A pozor: „Lassie se vrací“!)“.

PS Ivana Vyskočila                                                

A i tentokrát tady samozřejmě máme PS Ivana Vyskočila. „Než jsem to dopsal, tak jsem se dozvěděl, že nějaký veleduch vypátral, že ten atentátník byl obdivovatel Ruska a nějakých jeho vojenských organizací (konkrétně to prohlašoval na Českém rozhlasu pan Tabery) No joooo. Jsem pitomec a naivní trouba. Přece jsem i bez informací mohl vsadit na to, že za to může PUTIN a BABIŠ!!,“ nešetří herec sarkasmem.

Na úplný závěr pak dodává. „A já upřímně přeji Robertu Ficovi brzké uzdravení a pokračování v dobře započaté práci.“

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Souhlasím s resultáty herce Vyskočila., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemolik , 19.05.2024 18:25:29
Tento pán má pravdu, není zatížen ideologickými předsudky.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Ochrankáři, co našli kokain, ve sněmovně skončili. Ani zrnko pravdy, zuřila Pekarová

13:14 Ochrankáři, co našli kokain, ve sněmovně skončili. Ani zrnko pravdy, zuřila Pekarová

Kdo je favoritem evropských voleb? A jak ovlivňuje Poslaneckou sněmovnu kokainová kauza? V Partii Te…